Hírek

Hírek

Vidákovics Szláven köszöntője 2024

Idén is fergeteges vígjátékok és különleges vendégelőadások érkeznek a Pécsi Nyári Színházba.


Vidákovics Szláven köszöntője 2024
Visszatérő vendég nyitja a programsorozatot egy világhírű klasszikussal. 
 
Július 9-én a Pesti Művész Színház a JÖVŐRE VELED, UGYANITT című vígjátékot mutatja be Egyházi Géza és Fogarassy Bernadett előadásában. Rendező: Márton András Jászai-díjas művész.
 
Július 11-én jön az Orlai Produkció Thomas Vinterberg és Tobias Lindholm: MÉG EGY KÖRT MINDENKINEK című vadonatúj előadásával. A hatalmas sikerű, Oscar-díjas dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt. Játsszák: Schruff Milán, Epres Attila, Király Attila és Debreczeny Csaba. 
Rendező: Paczolay Béla, producer: Orlai Tibor. 
 
Ezt követi július 16-án a kaposvári Csiky Gergely Színház Bolba Tamás – Szente Vajk – Galambos Attila: CSOPORTTERÁPIA című musical comedy előadása. A reménytelen kísérletű önkibogozások csoportosan elkövetett marhasággá fajulnak, így mindez receptre felírható vígjátékot eredményez - a nézők számára. Játsszák: Kaszás Csenge, Mészáros Tibor, Farkas Laura, Nyári Szilvia, Benedek Dániel és Fándly Csaba. Rendező: Márkó Eszter.
 
Július 21-én először mutatkozik be a Pécsi Nyári Színházban Kamarás Iván Jászai-díjas művész, aki a VELED MARADOK című koncertszínházi előadásával varázsolja el a közönséget. Színházi este, koncertbe ágyazva. A legnagyobb magyar slágerek, a legismertebb világslágerek; Kamarás Iván csodás hangja és gitárja, valamint a Veled Maradok Band. Négy zenész, öt hangszer, 1 színész: színházi kulisszajárás, a színház diszkrét bája, színházba és zenébe rejtett igazságok és igazságtalanságok.
 
Július 28-án egy egészen különleges koncert hangjai szállnak majd a Káptalan Kert fái között: 
a CSÍK ZENEKAR ÉS PRESSER GÁBOR muzsikál.
 
A hatodik, ráadás előadás egyelőre meglepetés. Figyeljék a Pécsi Nyári Színház Facebook oldalát és honlapját.
 

 

A Pécsi Nyári Színház 2024-es programjainak megvalósítását Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatta. Köszönjük!

Az Orlai Produkció előadása a Zsolnay Örökségkezelő NKft. szervezésében valósul meg.

 
 
A Pécsi Nyári Színház programjait szervező Pécsi Balett NKft. együttműködő partnere a Káptalan Kert koncertjeit szervező Made in Pécs Kft.
 


Vidákovics Szláven portréfotóját Pesti András készítette.

 

MÉG EGY KÖRT MINDENKINEK | Orlai Produkció

vígjáték egy részben

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

2024. július 11. Cs 21:00

Helyszín: Káptalan Utcai Szabadtéri Színpad

Jegyvásárlás

CSOPORTTERÁPIA | Csiky Gergely Színház, Kaposvár

musical comedy két felvonásban

Sok jó ember kis helyen is elfér, pláne ha összezárják őket. A kényszer nagy úr, a kényszeresség még nagyobb, ráadásul mind a hat szereplőnek egész estét betöltő egyéni problémája van...

2024. július 16. K 21:00

Helyszín: Káptalan Utcai Szabadtéri Színpad

Jegyvásárlás